Top Gym je trening centar specijalizovan za individualne treninge

Osnovna karakteristika sistema treninga u Top Gym-u je apsolutna individualizacija treninga u odnosu na potrebe, ciljeve i fizičko stanje vežbača. Na početku trenažnog procesa u Trening centru Top Gym se sprovodi testiranje na osnovu kojeg se kreira plan i program treninga. Za svakog klijenta se pravi individualni TG karton u kojem se prati napredak i sve promene koje se događaju tokom trenažnog procesa.

Top Gym su 2012. godine osnovali Bojan Avramović i Mladen Opačić.

 

MISIJA: KREIRANJE IDEJA I LJUDI KOJI POMERAJU GRANICE
VIZIJA: Razvoj najkvalitetnijeg trenerskog kadra u oblasti fitnesa i fizičke pripreme u Evropi, koji pruža najbolju uslugu rekreativcima i sportistima.

 

Zakažite trening i…
Osetite pozitivnu i radnu atmosferu
Radite po proverenoj metodologiji
Ostvarite svoje ciljeve
Trenirajte sa najboljima
Tu su za Vas

Upoznajte naš stručni tim

Jedinstveni sistem rada Trening centra TOP GYM utemeljen je na znanju i iskustvu stručnih specijalista u oblasti fitnesa i sporta. Top Gym treneri su Diplomirani profesori sporta i fizičkog vaspitanja sa posebnim specijalizacijama u fizičkoj pripremi sportista, rehabilitaciji povreda, dijagnostici treniranosti i funkcionalnom treningu.

MLADEN OPAČIĆ
Osnivač

MLADEN OPAČIĆ je specijalista u oblasti fizičke pripreme i rekreacije.

BOJAN AVRAMOVIĆ
Osnivač

Bojan Avramović je specijalista u oblasti fizičke pripreme.

Danko Burojević
Trener

Danko Burojević je rođen 1985. godine u Beogradu.

Marko Tanasijević
Trener

Marko Tanasijević je rođen 1994. godine u Smederevskoj Palanci.

 

FUNCTIONAL MOVEMENT STREENS

Top Gym treneri su FMS i SFMA sertifikovani i koriste ove globalno priznate metode u identifikaciji asimetrija i korekciju motornih obrazaca pokreta kako bi na najbolji način kreirali rehabilitacione i fitnes programe i prilagodili trening potrebama pojedinca.