Ko smo mi

O nama

Naša istorija

Trening centar Top Gym je inovativni spoj sportskog, rahabilitacionog i fitnes centra, po svemu unikatan u regionu i šire. Kreatori smo jedinstvene TG metodologije treninga po kojoj se sprovode trenažno-dijagnostičke metode.


Pročitaj više

Individualni trening

Osnovna karakteristika sistema treninga u Top Gym-u je apsolutna individualizacija treninga u odnosu na potrebe, ciljeve i fizičko stanje vežbača.

 


Pročitaj više
Šta nudimo

Naše usluge

  • Individualni treninzi
  • Polu-individualni treninzi
  • Rekreativni treninzi
  • Grupni treninzi
  • Dijagonostika treniranosti
Detaljnije

Poslednje vestiStudenti Singidunuma na Top Academy seminaru


Saradnja Univerziteta Singidunum i Trening centra Top Gym postaje sve sadržajnija i sveobuhvatnija. Na nedavno održanom seminaru u organizaciji Trening centra Top Gym pod nazivom KAKO NAPRAVITI BATERIJU TESTOVA U FITNESU, prisustvovali su najbolji studenti završne godine Fakulteta za fizičku kulturu i menadžment u sportu Univerziteta Singidunum.Top Gym brine o fizičkoj pripremi RK Novi Beograd


Potpisivanjem ugovora između Rukometnog kluba Novi Beograd i Trening centra Top Gym počinje uspešna saradnja u okviru koje ćemo brinuti o fizičkoj pripremi najboljih mladih rukometaša u Srbiji. RK Novi Beograd poznat je po najboljoj školi rukometa u Srbiji i u radu sa Trening centrom Top Gym, potrudićemo se da rukometaši budu još jači, brži, izdržljiviji i eksplozivniji.