Trening centar Top Gym je inovativni spoj sportskog, rahabilitacionog i fitnes centra, po svemu unikatan u regionu i šire.

Kreatori smo jedinstvene TG metodologije treninga po kojoj se sprovode trenažno-dijagnostičke metode. Po naučno proverenom i iskustveno dokazanom sistemu rada uspešno tretiramo lokomotorne povrede i bolna stanja, dovodimo rekreativne klijente do vrhunske forme i izgleda, a mladim i vrhunskim sportistima pomažemo da ostvare svoje sportske ciljeve.

Top Gym su 2012. godine osnovali Bojan Avramović i Mladen Opačić.

TG metodologija koju koristimo je jedinstvena u svetu i njen kvalitet je dokazan u radu sa sportistima i rekreativcima, povređenima i zdravima, decom i odraslima. Od 2017. godine Top Gym organizuje edukativne seminare u okviru TOP ACADEMY sa temama vezanim za Funkcionalni trening. Jedinstvenom metodologijom rada postižemo izvanredne rezultate sa svetskim prvacima u vaterpolu, vrhunskim rukometašima i teniserima. Uz punu podršku i posvećenost gradimo timove trenera koji sistemskim radom pomažu klijentima da budu vitkiji, zdraviji i funkcionalniji.

Dođite i…

Osetite pozitivnu i radnu atmosferu
Radite po proverenoj metodologiji
Ostvarite svoje ciljeve
Trenirajte sa najboljima
Tu su za Vas

Upoznajte naš stručni tim

Jedinstveni sistem rada Trening centra TOP GYM utemeljen je na znanju i iskustvu stručnih specijalista u oblasti fitnesa i sporta. Top Gym treneri su Diplomirani profesori sporta i fizičkog vaspitanja sa posebnim specijalizacijama u fizičkoj pripremi sportista, rehabilitaciji povreda, dijagnostici treniranosti i funkcionalnom treningu.

MLADEN OPAČIĆ
Osnivač

MLADEN OPAČIĆ je specijalista u oblasti fizičke pripreme i rekreacije.

BOJAN AVRAMOVIĆ
Osnivač

Bojan Avramović je specijalista u oblasti fizičke pripreme.

Danko Burojević
Trener

Danko Burojević je rođen 1985. godine u Beogradu.

Marko Tanasijević
Trener

Marko Tanasijević je rođen 1994. godine u Smederevskoj Palanci.

 

FUNCTIONAL MOVEMENT STREENS

Top Gym treneri su FMS i SFMA sertifikovani i koriste ove globalno priznate metode u identifikaciji asimetrija i korekciju motornih obrazaca pokreta kako bi na najbolji način kreirali rehabilitacione i fitnes programe i prilagodili trening potrebama pojedinca.