Mentorski rad usmeren je na pružanje podrške svim perspektivnim trenerima sa ciljem unapređenja znanja i povećanja profitabilnosti posla koji rade sa rekreativnim vežbačima ili sportistima. Rad se sprovodi u jednočasovnim sesijama uživo ili on-line tokom kojih se predlažu saveti i daju gotova rešenja u oblastima kao što su: trening rekreativnih vežbača, rehabilitacione procedure u treningu, preventivni programi treninga, fizička priprema sportista, rad sa sportskim ekipama, upravljanje fitnes centrom, selekcija zaposlenih za rad u fitnesu, obuka trenera za rad u fitnesu i sportu.

Cena mentorskog sata je 40e. Minimalan broj mentorskih sati da bi se započeo mentorski rad je 3. Plaćanje se vrši unapred preko računa ili Western Union ukoliko je plaćanje iz inostranstva.

Ne dozvolite da drugi brže napreduju u odnosu na vas, uz mentorski rad vas čekaju gotova rešenja. Veliko teorijsko i praktično iskustvo koje smo stekli radeći sa hiljadama klijenata u fitnesu, vrhunskim sportskim klubovima u zemlji i inostranskvu i reprezentativnim selekcijama, želimo da prenesemo VAMA. Prijavite se na e-mail fitnes@topgym.rs ili pozivom na broj 064/2707-917.

DETALJI O MENTORSKOM RADU 2020.